12 d’octubre, 2006

Una frase que mai no va existir?

Aquest dimarts, el Grup Parlamentari d'ERC al Congrés va publicar una carta a la Bústia de l'Avui on es deia amb paraules dures que la cita de Joan Tardà que reproduïa al meu article "De la independència a la dependència" mai no va existir.

Però, tristament, sí que va exisitir, i no només aquesta. Tan sols cal anar a buscar el Diari de Sessions del Congrés, núm. 647, del passat 25 de setembre, on es pot llegir la transcripció de les paraules de Tardà defensant la posició d'ERC en favor de la Llei de Dependència, que concretament van ser les següents (pàgina 8, paràgraf 6):

«Decía que las coincidencias han sido totales y absolutas con Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya Verds y también debo decirles que estamos muy satisfechos de la relación que hemos mantenido con el Grupo Socialista. Creo que este es el camino para superar cualquier tipo de susceptibilidad e ir consolidando una correlación de fuerzas de izquierdas que se vaya visualizando y materializando en todas las leyes. Vamos a empezar por las sociales y, poco a poco, llegar al federalismo».

A mi també m'hauria agradat que aquesta cita, i tot el que significa, no existís i fos "lluny de la realitat"; però en alguns llocs, les paraules no se les endú el vent.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Està molt bé... però la carta no diu sols això.
Crec que les omissions que fas a l'article de l'Avui i que el grup parlamentari d'ERC et recorda són importants.